BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 20 octombrie 2009

Dooh!

Lucruri stupide:

*Atunci când oamenii pun întrebarea 'Pentru?' în situaţii evidente.
Exemplu:Am în mână un bol cu griş şi cer o linguriţă iar persoana respectivă întreabă 'Pentru ce?'.Consider că aşteaptă un răspuns gen "Mai ştii ce mi-ai facut acum 3 ani?Ei bine,este momentul răzbunării!Îţi voi băga această linguriţă în ochi iar apoi voi mânca acest griş cu mâna pentru a sărbătorii."

*Atunci când un copil se loveşte iar părinţii îl ceartă.Probabil se gândesc că Virgulă-virgulă-virgulă copilul lor are potenţial de masochist şi şi-a cauzat singur lovitura,acţiune generată de subconştient.
Ce este şi mai stupid decât să-ţi cerţi copilul pentru că s-a lovit este să-i mai arzi şi vreo două peste ochi.Poate că părintele vrea să-i arate că e mai puternic şi că doar el îl poate lovi.

*Atunci când nu mai ai nimic în farfurie iar chelnerul te întreabă 'Mai serveşti?' .Hmmm...Se aşteaptă oare să scoţi o lupă şi să zici: 'Aaa,nu!Mai am o firmitură!O vezi?E criză dom`le!'.

*Atunci când cineva fluieră o fată pe stradă şi mai adauga un text eşuat.De ce crede el că acea fată se va opri din drumul ei,se va duce la el,îşi va arunca hainele de pe ea şi-l va duce în prima cameră de hotel?

Acest post= pretty lame.Nu vă returnez secundele pierdute.

2 comentarii:

pacifist spunea...

I want my seconds back! So I could read dis again.
P.S. Lovitul copiilor se face fara motiv, de placere

Mishu spunea...

pai faza cu fata, km da asta vor toti shi femeile shi barbatii (da mai sunt shi unele femei) doar k rar merge.adik mai deloc. dar oricum sunt faze de genu Thank ou captain obvoius, like wtf are you even saying it, u stupid or something.? dar sunt oameni care vor totushi sa faca lucruri de genu k asha impune prototcolu uman, adik be stupid.