BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sâmbătă, 3 octombrie 2009

Ce vor femeile?

Te duci la şcoală fără temă.Te controlează iar tu spui că ţi-ai uitat caietul sau ceva asemănător.Profa se enervează şi-ţi face scandal dar la final îţi spune:
-Puteai să-mi spui sincer că nu ţi-ai făcut tema şi nu era nimic decât să minţi!
(Dăm timpul înapoi)
Te duci la şcoală fără temă.Te controlează iar tu spui că nu ţi-ai făcut tema.Profa se enervează şi-ţi face scandal dar la final îţi spune:
-Puteai să zici că ţi-ai uitat caietul dar că ai tema decât să-mi spui aşa senin că nu ţi-ai scris!Aş fi fost mai puţin supărată!Nu ştii să te descurci în viaţă.
Ai 2 pentru temă nefăcută în ambele cazuri.Nu îi spui mamei iar ea află la şedinţă.Va veni cu replica "Eşti pedepsit!Trebuie să aflu din alte surse!Dacă îmi spuneai tu era ok!".Punem pariu că dacă îi spuneai tu tot nu era ok?

Asta e o chestie pe care nu o înţeleg.De-aceea mor toţi bărbaţii cu aceeaşi întrebare pe buze: "Ce vor femeile?".Răspunsul este simplu:"Nici ele nu ştiu ce vor".
Dacă le spui 'Te iubesc' eşti banal pentru că ele vor o declaraţie de dragoste.Dacă le faci o declaraţie de dragoste îţi vor spune că vrei să le duci cu vorba şi că ele nu au nevoie decât de un simplu 'Te iubesc'.Dacă le spui pe amândouă,atunci sunt doar 'vorbe goale fără dovezi' şi vor atenţii.Dacă le faci cadouri înseamnă că vrei să le cumperi.Dacă eşti bărbatul perfect...ceva nu e în regulă!
De aceea vreau să cred că sunt încă un copil şi voi rămâne unul pentru o mică perioadă de timp.Vreo 30 de ani să zicem.

4 comentarii:

Irimia Tudor spunea...

asta vorbeam cu o prietena ieri...si ii si o faza intrun film...Sa vezi P.S I love you...femeile nici ele nu stiu ce vor...adevarata faza care ai scriso

Nicoleta Costin spunea...

true story #-o

Mishu spunea...

Cool story bro, happend to me at least 100 times in the elementary and highschool. Oooh the memories, the horrors, the lack of care eventualy. :D. Aaaanyway, if she gives any troubles give her the old saying: Ce-am facut maaaaaaa de ma pedepseshti

gabriel spunea...

io zic ca mishu te-ar fute